Sambon, vem är han?

Sambon är datanörd av stora mått. Tror jag kan väcka honom mitt i natten och han skulle kunna rabbla programkod utan större besvär J. Han kan vara väldigt konservativ i vissa situationer medan i andra så är det tvärtom och jag har som oftast motsats åsikt än honom J. Han har dålig bilsmak utan kör en Renault Science det är ingen bil det är inget fordon det är bara en Renault.

Tack och lov han har humor och kan skratta åt sig själv när det fungerar allt annat än han tänkt sig. Hans tidsoptimstska sida kan få vem som helst att klistra sig fast i taket men känner man honom så lägger man automatiskt på en halvtimme och tar han surhet om han skulle vara i tid. Hans andra stora passion här livet i prylväg är lampor – det ska vara lampor hittan och dittan och helst kors och tvärs och de ska släckas och tändas helst med fjärrkontroll. Det var hans mest framträdande dålig drag, han har fler goda.

Han är en otroligt omtänksam person som gör allt för sin familj och de han bryr sig om. Barnen överbeskyddar han till en grad som gör det nästan löjligt, det är tur att han/de har mig som kan stoppa honom att bylta in dem i bomull och madrasserade rum utan vassa saker. Han älskar barnen över allt annat och kan gå hur långt som helst för att de ska ha det bra. Det gör inget att han har så ont att han knappt kan prata om han får sätta sig ner med barnen och bara finnas där – han gör det för de behöver det. Han är social och älskar nya människor, så här har det inte alltid varit utan det släpper mer och mer, snart blir han mittpunkten på festen om han fortsätter i den takten som han börjat. Det är underbart att se honom så lycklig när han träffar människor som inspirerar honom – hela han lyser.

Han är nyfiken men samtidigt lite rädd att ta de extra stegen utan behöver en puff i rätt riktigning. Ler gör han som oftast här hemma, en kommentar något kul han ser eller bara att familjen har det bra. Han är prylsamlare av klassen bra att ha- allt som går att spara sparas och jag får något att göra genom att sälja det på Tradera – vi kompletterar varandra bra, problemet där att jag inte hinner få ut alla annonser till allt bra och ha.

Att diskutera älskar vi bägge två och det gör vi mycket och gärna. Kan lägga timmar bara på småsaker och sen glöms det bort. Ni kommer att lära känna en rolig man i sina bästa(?)år som lever i nuet och inte gräver ner sig i smärtor (han lever med konstanta smärtor) och besvikelser.

Vi förlovade oss den 29 februari 2012 och något giftermål är inte aktuellt alls…..än.