Godmorgon eller något?

Är så glad för den som uppfann bärbara datorer, mobiler och annat så att jag inte behöver förflytta mig en våning ner (källaren) till den stationära datorn. Jo jag har en sådan kvar och jag älskar min stationära dator mer än allt bärbart. Har idag hittills lyckas få iväg sambon till jobb och lilltjej till dagis i rätt tid. Sen gick jag och lade mig för fösta gången. Andra gången jag var upp blev det frukost och lite dator. Har nu beställt minsta systersonens födelsedagspresent (jag är fantasilös) en vinteroverall från Ellos :)De har 40% rabatt just nu och jag gillade den verkligen. Normalt köper jag bara Didriksons overaller till lilltjej eftersom jag hittills har varit så nöjd med dessa men denna tror jag kommer passa honom perfekt 🙂

ells_1375659_M Bilden är från ellos.se

När jag visade Sambon overallen jag beställt så undrade han vad lilltjejen gjorde som modell där 🙂