En sjuk måndag

Febern har inte blivit bättre så dagen har gått ut på att sova, vila och sova lite till. Så otroligt trist bara. Var uppe i morse och såg till att sjukanmäla mig och avboka tandläkartiden jag hade. Såg till att alla kom iväg dit de skulle. Pojken hade gått upp helt själv för att fortsätta byggandet på lastbilen eftersom det var något fel och jag var elak nog att skicka honom i sängen i går utan att han fick åtgärdat detta :). Sambon var den som vanligast var svårast att få ur sängen han ville vara kvar men upp och i väg kom han och då hade lilltjejen varit klar en bra stund och ville bara till förskolan.

2012-09-02 012

Om en liten stund är det dags att hämta svärdsbäraren och ta med henne hem för nya äventyr och jag hoppas det finns mycket barn runt omkring som orkar med hennes tempo för när sambon kommer lägger jag mig igen