En dag med vila

Dagen har inte gått i några hundra alls snarare i 3 kilometer. Det som oftast bara går i rena farten har idag varit ett målsnöre. Febern har inte gett med sig alls. Inga Alvedon hjälper och jag mår hängigt. Trött och halvt borta. Vaknade i allefall strax innan sju då jag fick en lilltjej som skulle titta i mina ögon så att jag inte bara låtsades sova och när jag försökte vifta bort henne fick jag bara ett glatt skrattande och ett “Mamma skojar mig”. Suck vart tog sov morgonar i vägen? En liten stund senare hade jag iallefall kommit bort till kaffebryggaren med en glad och kvittrande tjej bakom mig. Jag inte lika glad.

Det är roligt att gå upp med henne på morgonen hon bjuder på frukost från sitt egna kök och hon är väldigt kelen och pussig. I dag satte hon namn på sin lilla skällande hund, ni har säkert sett dem de som går några steg framåt och sen vaffar sig tillbaka. Hennes heter Pippi! Så nu börjar det bli många namn att komma ihåg: Vaff, Kvack, Katten och Lejon

2012-09-02 014 2012-09-02 015

När resten av familjen hade kommit ur sängen, pojken var på väg till Tennisen och Sambon tog lilltjej i bilen upp till Vara så blev det dags för mig att sova igen 🙂