Bio yeast complex–Teenagers clarifying yeast bar

191 box.png

Biofaktorerna i naturlig jäst har många intressanta biologiska funktioner som hjälper mot oren hud. En blandning av aloe vera gel, medicinska plantextrakter som: salvia, kamomill, hästhov och vitamin A.

Teenagers clarifying yeast bar art nr 191

Rengör oren hud och porerna samt bidrar till att reducera överskottsfett. Löser upp porrmaskar och stabliserar hudens syremantel. Innehåller medicinsk jäst samt vitamin B1 och B2

Innehåll 100 gr Pris 98 Skr

Recension

140827 –

My savior!

Jag är en tonåring med oljig/blandad hud och denna bar har hjälp mig extremt mycket med renare och slätare hud. Den är extremt ”mjuk” och inte hård mot huden vilket jag ofta har haft problem med när det kommit till att hitta produkter för mitt ansikte. Så jag rekommenderar alla att i alla falla prova den här produkten för att jag vet hur bra den är. Tack DR. Melumad!